BLIR HEMMA IMORGON MED

stannar hemma imorgon med är så förbaskat utmattad, eller om det heter så så vi hörs imorgon ska sova natti!

HEMMA FRÅN SKOLAN

stannade hemma idag, sitter och kollar på tvn kommer nog inte blogga mer idag pusshej!

OUPSIE.. DAGENS FACELOOK ?


JIPPI

idag drog jag inte ut utan höll mig hemma jag har nämligen pluggat och som alla vet så aa brukar jag vanligtvis  inte göra det, hehe så nu iallfall är jag redo för prov också fast jag vetifan om det kommer gå bra. vi kan ju säga så att jag är väl inte heller jordens smartaste, så aa jag får hoppas på ett skapligt resultat åtminstonde, sen efter mitt pluggande drog jag ut och powerwalkade, yeah det var bra sen hem gjorde situps duschade åt och nu är jag klar helt och tänker sitta här en stund sen krypa ner till kojs, så vi hörs imorgon !


BAAAAAAAAAD

om jag kunde spola tillbaks tiden hade jag defenitivt gjort det.. du vet inte hur ont det gör inom mig varje dag, jag fattar inte hur du kunde, så jävla falsk jag orkar inte med detta mer för varje dag som går känner jag den eviga saknaden, hur mycket jag vill ha tillbaks allt vår vänskap, du var allt för mig. jag trodde jag lätt skulle glömma dig, radera dig ur mitt minne men jag hade fel så jävla fel, det är svårt du var min andra mitt allt min bästavän.
idag för mig är du ingenting , jag bara känner ett stort hat, men jag är så jävla tacksam för allt du gav mig , du hjälpte mig, stöttade mig, fick mig le , fick mig vara lyckig , och det betyder så inihelvete mycket för mig det är därför det gör så ont, jag önskar jag aldrig lärt känna dig känns som ett stort misstag, även fast du gav mig så mycket och fick mig bli en bättre person, jag önskar du hade blivit en bättre person också, men aa ne jag tycker inte om dig den person du en gång var första gången jag träffade dig det är den personen jag vill se, du är så förändrad osv.. jag pallar inte se dig mer eller tänka mer på dig du har orsakat mig en sån jävla smärta!
fast ialf är du den som någonsin betydit mest för mig.


WHO I AM TO SAY

hemma nu dagen blev typ sisådär jag är rätt deprimerad om jag får säga det själv, så typ inget är väl direkt kul men aja det är ju säkerligen inte bara jag som är på dåligt humör oså, det kommer nog ordna sig emma & moa!
jag finns alltid, men det vet ni ju. i vilket fall nu ska jag duscha sminka av mig och byta om, och jag vet att min blogg är skitskitskit tråkigt men orkar inte göra nåt åt det nu, hoppas att ni förstår att jag inte hinner med allting.. dessutom har jag absolut ingen aning om vad jag ska skriva om, fan ta det jag orkar inte blogga mer nu mår sämst, pusseN


tack för att du lever på denna jord


KÄFTEN JOHAN BANANSKAL

hej kom nyss hem från skolan, dagen har varit helt okej faktiskt, vilket den brukar med alla vänner tjoho !
aja är hos maja nu, vi väntar på louise och emma som kommer aa nångång, sen kommer nog moa lite senare och då gör vi nåt, typ kanske gårn och träffar några det blir nog bra ska du se :P
p&k

a old pic

INNE I EN DJUP DEPRISSION

hej hörni, idag har jag gjort absolut ingenting, legat i sängen och kollat på film. har inte orkat fixa mig eller nåt vädret och graderna och allt gör mig på dåligt humör .. VILL INTE HA HÖST/VINTER!
jag vill flytta i från sverige till ett varmt land, jag älskar värme! ge mig sommar året runt!
har inte orkat blogga pga mitt dåliga humör, men jag orkar inte med vintern alltså usch blä!
bjuder ialf på lite bilder sen sommaren, det kanske kan få mig på andra tankar eller tror inte det men ialf! 



UPDATE

ledsen för dålig uppdatering, men aja har inte haft tid ialf igår drog jag och maja in till lkpg och shoppade, sen kom vi hem fixade oss sen gick vi ut, sen drog vi hem till mig senare och så sov maja hemma hos mig, och idag har jag inga planer alls får se vad som händer , vi hörs senare !

IDOL

sitter och kollar på idol nu, dagen har jag tillbringat tillsammans med mina läxböcker, har massa prov nästa vecka så nu kan jag de rätt bra åtminstonde, hehe men ska dra mig nu hörs imorgon !

love u guys ♥

HOS MAMI

kom hem till mamma nyss, maja åkte hem för kanske en timme sen resten av kvällen ska jag bara slappa framför datan och tvn, hörs imorgon puss!

DRAR UT

nu drar jag ut med maja och gör nåt, sen sover hon här det blir mysigt puss hörs

hej

MAAAAAAAAAAJA VAD SÄGER DU OM ATT HITTA PÅ NÅT?


OUTFIT!




HEMMA IGEN

tack till inlägget maja, jag menar fina bilder.. -.-'
fast du betyder mycket för mig med, och sen när du kommer hem och ser inlägget eller så ring mig. ska dra hem till pappsen nu sover där inatt. hörs senare

loveu

ett litet överraskningsinlägg sådär va till iza..
jag ville bara säga att iza är en söt liten ko som betyder mycket för mig

GODMORGON

hej alla snygga , eller alla är ju inte snygga men kanske hej alla alldagliga typ. vaknade typ nyss ska snart dra mig hemåt, aja ska packa ihop nu fick visst lite bråttom nu också, vi hörs puss

muppbild

DU KOM-DU GICK.

maja sover, värsta gulligt tog en bild men från hennes mobil och nu hittar jag inte usb-kabel till den skiten, hehe så ja om jag fixar det får ni en gullig bild på maja när hon sover men det är kanske bara 10% chans är dock för lat för att fixa det säkerligen, jag har absolut ingenting att göra nu och jag är inte ett dugg trött heller så vi får se vad som händer, nu orkar ialf inte blogga mer nu pusshej !


ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN / MAJA






du är bäst i världen



LOOKOFTODAY


muppbild, jag&sis

oufit


YEAH

nu ska jag dra hem till mina kusiner på kalas, sen drar jag till maja vid fyra och där är hela hennes släkt, det kan bli lite pinsamt men jaja, jag dör inte ialf hoppas jag ska duscha nu sen drar jag till kussen firar han och drar till maja får se om vi hörs senare :)
puss¨

bild i repris

BROKEN INSIDE

mitt dåliga humör har lungat sig lite grann, vilket betyder att jag kan blogga utan att skriva elak grejer om allt typ hehe låter lite cp kanske men aja, imorgon är det typ friluftsdag vilket betyder att vi ska typ vara ute och ha idrott hela jävla dagen, hoppas med hela mitt hjärta att jag vaknar igen täppt eller nåt sådant eller nae förresten det är ju fredag imorgon men aa ni fattar, aja ska upp till södraspåret vid typ 9 imorgon bitti och springa.. gå!
jag har faktiskt fått tillåtelse att gå bara för att erica bröt tån innan sommarlovet(?) det kan man alltid skylla på hihi lite wierd, men och jag får gå så jävla bra allstå men sedan kommer vi till det sämre.. efter vi har sprungit.. gått klart spåret så ska vi till vallen och titta färdigt på dem andra tävlande i skolan hela jävla fucking dagen, usch jag dör vi ska sitta där i på vallen och kolla när alla andra hoppar höjdhopp osv.. oavsett väder det här kommer inte bli en bra dag känner jag redan nu, men aja får la hoppas på det bästa på måndag är det studiedag oxå, det blir bra myckemycke bra. men känner nu att inlägget börjar bli lite långt så vi hörs imorgon efter skolan eller innan puss på er ♥
 


PROMISE

fy för dig falska äckliga människa..



orkar inte blogga idag orkar inget känns det som ska ialf hoppa in i duschen hörs senare eller imorgon

GODMORGON

sitter och kollar runt lite här på datan, kvällen igår spenderades med min bästa flickor ♥
+ lite annat folk det var trevligt annars var de inte så mycket louise kommer till mig måste stänga ner och dra till skolan puss så länge


VARFÖR INTE

sitter hemma hos mig nu, maja är här vi kollar på film senare kommer louise så ska vi fixa oss sen dra nånstans i vilket fall skolan var helt okej faktiskt, eller aa typ imorgon är det ju onsdag och då är det bara två dagar tills fredag, woho!  aja nog om de ska dra nu vi hörs när jag kommer hem senare puss
bild från västervik

hejhej

hej bloggen, eller aa vad man säger asså nej det här blev fel, börjar om.. hej alla i stugorna.
kom nyss hem dagen spenderades med maja moa louise och  till en början ialf sedan träffade vi alla möjliga trevliga människor, hihi dagen var bra kunde nog inte blivit bättre hehe träffade oxå två nya bästavänner haha sam och kevin ifrån blåklint, men bästavänner vet jag inte haha, aja orkar ville bara säga att jag älskar viking tält och sjö massa!!

GE MIG SOMMAR

gosh, vad jag längtar till sommaren. det är nästan inte sant orkar inte med vintern alltså önskar jag bara jag kunde hoppa över den årstiden på året kom igen ge mig sommar nån alla snygga oufits och allt fyfan säger jag bara vintern är en dum årstid det är kallt man är uschusch och man e blek så jävla fult, på vissa åtminstonde..
speciellt på mig känner verkligen inte för vinter, men aja hoppas denna vinter går fort slipper jag lida, puss så länge ska ringa muppen nu som aldrig svarar.. så svara nu!

b

hola a todos , nej men aa hej allesammans höhö. har igentligen inget att skriva men bara för att uppdatering sugit banan den har veckan så blir det ett inlägg nu när jag har tiden och lusten, ja då ska vi se i onsdags var jag så duktigt att jag tog tag i alla läxor och pluggade järnet inte särskilt likt mig va, nej precis och igår träffade jag maja moa, louise, tove och massa fler det var kul , aja nu ska jag dra haha hej ;)


GAAAAH

hej alla, kom hem halv 3 sen dess har jag bara snackat med syrran, tror jag håller på att bli sjuk vene men ialf orkar inte skriva nu ska äta sen soooova, eller kanske gårn med moa får se :)


TODAY

hej på er! idag var det ju skola, det var lite segt funderade faktiskt på att gå men sket it , efter skolan drog jag ner till stan med maja vi skulle sola, men de blev inget med det så vi får göra det en annan dag istället drog vi till parken satte oss och åt onyttigheter, uschusch sen till stan en sväng igen sen kom maja föräldrar skjutsade hem oss och vi gick en promenad sen träffa vi maria rickardsson och snackade med henne och även frida my's lillasyster, aa det var typ allt, hoppas ni oxå haft det bra idag pusspuss


SKIT UPPDATERING

okejokej, kära ni människor jag lovar att jag bloggar imorgon för nu orkar jag bara inte , ska sova nu godnatt


VART I LKPG

aja, som sagt efter skolan drog jag och maja ner till station och tog tåget till lkpg, maja skulle ha ett par nya jeans..? men aja ingen av oss hittade något speciellt skulle igentligen stuckit till gårn nu med moa louise och maja, men jag hoppar det och är hemma istället ikväll så vi får höras mera imorgon känner inte för att blogga mer nu ha det bäst!


KOM HEM NYSS

ledsen för sämst update, eller funderar på om jag verkligen är ledsen? jag har inte över 1000 läsare så jag antar att jag igentligen inte behöver bry mig särskilt mycket bloggar liksom när jag känner för det annars blir det bara tråkigt. vem har lust att känna att man måste blogga hela tiden inte jag iallafall, och min dag har varit perfekt dagen imorgon ser nog ungefär likadan ut men vi får se berättar mer senare om idag eller nåt känner att jag inte kommer komma någon vart med det här inlägget. ville bara förklara mig lite ni vet(?) nu ska jag duscha hörs!


SAKNAR TIDERNA


du var den som var här,men vad ska jag göra du vet att jag försöker men du vill inte höra vad har jag gjort för att få dig vänd emot mig när allt som jag gör,gör jag för dig!

YEAAAAH

hemma nu eller aa kom hem 20 i två, men sen dess har ju nu bestämt att jag flyttar till mamma, så jag har rivit ut allt ur min garderob ich alla grejer så nu finns det inget kvar här oss pappa, aja ska fixa lite mer det eftersom jag har satt upp massa kort på mig på väggen ska rova ner dom oxå, sen har jag slängt massa gamla prylar och kläder jag tröttnat på, men aja bloggar senare för att se om jag drar idag eller imorgon puss!

igga bild

DRAR NU!

louise kommer snart och sen drar vi till skogssjön, där resten av klassen är det kan nog bli trevligt, vi hörs ikväll eller i eftermiddag puss

dagens facelook


RSS 2.0